Menu
Winkelwagen

Fietssloten

Fietssloten

Wanneer je blij bent met je fiets wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Naast goed onderhoud is het veilig stellen van je fiets heel belangrijk. Door èèn of meerdere fietssloten te gebruiken kan je de fiets overal veilig neerzetten. Naast de diverse soorten en maten hebben we ook leuke kleuren en designs. Op elke fiets past een slot!

 

Kabelsloten

Flexibiliteit gaat hand in hand met veiligheid. Kabelsloten kunnen ruim worden uitgerekt om er voor te zorgen dat jij je fiets overal neer kan zetten. Aan de paal die net buiten normaal bereik staat, door beide wielen heen, of aan de fiets van je vriend/vriendin. Geen plek is te gek!

Kettingsloten

Voor het grovere geschut kies je natuurlijk voor een kettingslot. De grove schakels van de kettingsloten zorgen voor nog meer veiligheid. Deze worden vaak gebruikt voor scooters en dergelijke, maar jouw stalen ros doet daar natuurlijk niets aan onder.

Ringsloten

De meest bekende variant; ringsloten. Deze zit vast aan de fiets en blokkeert het achterwiel. Door de snelle en simpele handeling kan jij gelijk door naar de activiteiten waar je het meest van houdt. Naast fietsen natuurlijk.

Overige sloten

In de wereld van sloten houd het maar niet op. Naast de meest bekende en gangbare soorten willen we de overige sloten ook graag een plekje geven. Denk bijvoorbeeld aan hangsloten, vouwsloten en beugelsloten. Zoals eerder gezegd: bij elk slot past een fiets!