Menu
Winkelwagen
Werken bij Bigline
Werken bij Bigline
We verwelkomen je met open armen bij
onze snelgroeiende start-up

Welkom bij Bigline!

Bigline is flink aan het groeien met een gloednieuw winkelpand van 6000 m2! Graag willen we met jou Bigline tot een nog groter succes maken. We staan open voor slimme, creatieve en getalenteerde mensen. Ben jij benieuwd naar onze vacatures? En wil je zelf ervaren hoe het is om bij één van de leukste en snelst groeiende bedrijven te werken? In onze winkel zoeken we ongeveer vijftien enthousiaste medewerkers voor allerlei verschillende functies! Bekijk de vacatures op deze pagina en solliciteer!

Wie zijn wij?

Bigline is een eigentijds e-commerce bedrijf dat producten voor sport en vrije tijd beschikbaar maakt voor iedereen. We rekenen altijd een eerlijke prijs en staan graag klaar met persoonlijk advies. We weten als geen ander dat hard werken loont. Het waarmaken van een belofte, risico’s nemen, net dat stapje verder gaan: daarmee kun je het ver schoppen. Die mentaliteit komt ook terug in de cultuur van het bedrijf. Bigline ademt dynamiek; alles is mogelijk, iedereen heeft zijn eigen vrijheid en verantwoordelijk zodat creativiteit tot bloei kan komen. Hollandse nuchterheid en internationaal zakendoen, eerlijk en open. De ambities voor Bigline zijn groot: de Europese markt lig in het verschiet. Wij zijn er in elk geval klaar voor! Jij ook?

Uniek aan Bigline

Betrouwbaar
Betrouwbaar
Familie kan je vertrouwen en ons doel is dat jkij ons al bereouwbaar ziet. Zodat de samenwerking prettig verloopt.
Persoonlijk
Persoonlijk
Met familie communiceer je op een persoonlijke wijze, van mens tot mens. Daarom houden wij van korte lijnen.
Plezier
Plezier
Plezier op de werkvloer is erg belangrijk voor ons en daarom houden wij wel van een lolletje :P

Dus, wat denk je?

Neem eens een kijkje bij onze vacatures en solliciteer als je geïnteresseerd bent. Je kunt altijd contact met ons opnemen als je vragen hebt. Mocht je perfecte baan er nog niet tussen staan, stuur ons dan een open sollicitatie en laat weten waarom je bij Bigline wil werken.