Menu
Winkelwagen

Omafietsen 24 inch

Omafiets 24 inch

De 24 inch omafiets is geschikt voor kinderen van 8 tot 10 jaar met een lengte van 134 tot 140 centimeter. Een goede fiets is erg belangrijk voor jouw kind wanneer er zelfstandig gefietst wordt. Jouw kind zal de fiets waarschijnlijk dagelijks gebruiken om naar school te gaan. Wanneer er wordt buiten gespeeld zal de fiets hoogstwaarschijnlijk ook intensief gebruikt worden. De omafiets wordt erg veel gebruikt en is wereldwijd al meer dan een eeuw de voorkeur voor vele mensen. Ben je op zoek naar de perfecte fiets voor jouw zoon of dochter om mee op te groeien? Dan is een 24 inch omafiets de beste fiets om op te gaan fietsen. Kenmerkend door zijn unieke frame en een hoog stuur is de omafiets al meer dan een eeuw een begrip in onze samenleving. Waar de fiets vroeger alleen door vrouwen werd gebruikt is hij nu populair onder mannen en vrouwen van elke leeftijdscategorie. Dankzij simpele onderdelen en het een eenvoudig ontwerp is de omafiets relatief onderhoudsarm. Het ontwerp van de omafiets lijkt nog steeds erg veel op die van vroeger. Vanwege populariteit is het ontwerp van de omafiets nagenoeg hetzelfde gebleven.

Eersteklas omafiets

De 24 inch omafiets is een uitzonderlijk model waar kinderen graag mee gezien willen worden. Het is een stevige fiets die de nodige kwaliteiten biedt voor kinderen om veilig door het verkeer te fietsen. De meeste omafietsen van 24 inch hebben geen versnellingen. Sommige kinderen vinden dit echter wel prettiger fietsen waardoor wij hebben gekozen om onze omafietsen ook aan te bieden met 3 versnellingen. Over het algemeen worden omafietsen standaard geleverd met een simpele achtertrap rem. De unieke maar simpele constructie is wat de fiets zo goedkoop maakt. Deze eersteklas fiets is misschien erg goedkoop maar lijkt dankzij de hoge kwaliteit alles behalve dit zijn.

Ruim aanbod 24 inch omafietsen

Wij hebben een ruim aanbod samengesteld van de beste 24 inch omafietsen. Onze modellen zijn verkrijgbaar in bijna alle kleuren. De meeste omafietsen hebben een terugtraprem en sommige worden geleverd met een handrem. Wil je LED-verlichting op je omafiets en heb je liever versnellingen? Onze modellen zijn verkrijgbaar in diverse varianten met of zonder versnellingen en met of zonder handrem. De omafiets is tevens uit te breiden met accessoires zoals een krat of een slot. Zo maakt je de omafiets helemaal af en beschermd tegen diefstal. Wil je een omafiets bestellen met een krat voorop? Kies dan voor een omafiets in de vorm van een transportfiets. Een voordrager kan echter ook later worden gemonteerd als de fiets hiervoor geschikt is.

Popal Omafiets N3 24 inch Roze
Voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis
Meiden die weten wat hip is hoef je echt niks wijs te maken. Een fiets is om te fietsen maar mag óók wel een beetje trendy zijn toch? Met deze omafiet..
  • Hand- en terugtraprem
  • Stevig frame
  • 2 jaar garantie
€299,00
Excl. BTW:€247,11
Popal Omafiets N3 24 inch Zeegroen
Voor 15:00 besteld, de volgende werkdag in huis
Omdat 'ie terug is van helemaal nooit weggeweest: de omafiets voor kinderen! Op één van deze hippe kleuren ben jij een feestje op wielen. Een betrouwb..
  • Hand- en terugtraprem
  • Stevig frame
  • 2 jaar garantie
€299,00
Excl. BTW:€247,11
Weergeven 1 t/m 2 van in totaal 2