Menu
Winkelwagen

Omafietsen 12 inch

Omafietsen

De omafiets, ook wel De Old Dutch genoemd, is dé klassieker van de fietsen. Een oer-Hollandse degelijke stadsfiets in een nieuw en stoer jasje. En bovendien de best verkochte fiets van Nederland! Wil je deze fiets met of zonder versnellingen? Deze zijn beide beschikbaar bij Bigline. Ook zijn deze omafietsen voorzien van rollerbrakes of een terugtraprem en een sterk frame. Je beweegt je er niet alleen gemakkelijk mee door dorp of stad, je fietst ook nog eens volgens de laatste mode. Want tussen de verschillende prachtige kleuren zit altijd een Old Dutch die bij jou past.

Omafiets verbeteringen

Omafietsen zijn steeds vaker verkrijgbaar met extraatjes, zoals versnellingen en rollerbrake remmen. Hoe fijn een omafiets ook is, versnellingen zijn een waardevolle toevoeging voor bruggen en heuvels. De kleuren breiden zich ook uit, hoewel de fiets vroeger vaak zwart of wit was, is hij nu steeds vaker te kopen in aparte kleuren en printjes. Denk aan roze, paars, bloemenprint, panterprint... etcetera.

Omafiets voor heren

Van oudsher kochten heren een fiets met een hoge stang. Maar waarom kan een man eigenlijk niet genieten van het comfort van een lage instap? Steeds meer heren stappen over naar een omafiets voor het comfort.

Montage en levering

Voor 15:00 besteld, betekent de volgende werkdag al in huis. Zo kun je meteen genieten van je nieuwe aanwinst. De fietsen worden geleverd in doos. Ze zijn echter al voor 90% afgemonteerd. Het enige wat je nog moet afmonteren is:

  1. Voorwiel monteren
  2. Voorspatbord monteren
  3. Stuur in elkaar zetten en op de fiets monteren
  4. Zadel en zadelbuis in elkaar zetten en op de fiets monteren
  5. Remmen en eventuele versnelling afstellen
  6. Trappers op de fiets monteren
  7. Voor goed onderhoud de fiets inspuiten en invetten met roestwerende middelen om alle onderdelen van de fiets goed te beschermen

Er zijn geen producten in deze categorie.