Menu
Winkelwagen

Jongensfietsen 10 inch

10 inch jongensfiets kopen

De jongensfietsen van 10 inch zijn geschikt voor jongens van 1 tot 3 jaar met een lengte van 80 tot 92 centimeter. Hoe jonger jouw zoon op de fiets zit hoe sneller hij leert fietsen. In Nederlands is dit natuurlijk erg belangrijk omdat fietsen een groot deel van ons dagelijks leven is. Onze 10 inch jongensfietsen zijn standaard voorzien van zijwieltjes en een afneembare duwstang. Met deze hulpmiddelen kan jouw zoon zeker goed op weg naar het leren zelfstandig te fietsen.

Jongensfiets 10 inch: Veilig de weg op

Ook voor een kleine fiets zoals de 10 inch jongensfiets is het erg belangrijk dat deze voldoet aan bepaalde veiligheidseisen. Wij willen natuurlijk net als jij dat jouw zoon veilig de weg op kan. Belangrijke punten voor de veiligheid van een 10 inch jongensfiets zijn:

  • Een krachtige achteruit trap rem
  • Stevige zijwieltjes om balans te houden
  • Banden met grip voor en achter
  • Stevig materiaal voor het frame

Het is tevens erg praktisch dat de jongensfiets van 10 inch van stevig materiaal is en extra grip heeft. Het kan zijn dat jouw zoon tegen dingen aanrijd aangezien dit zijn eerste rondjes op de fiets worden. Vandaar dat ook een kleine fiets zoals deze tegen een stootje moet kunnen.

Er zijn geen producten in deze categorie.